Ga naar de inhoud
Greensport Beeldmerk_01

BEDRIJFSKLEDING

Bedrijfskleding

Greensport levert hoogwaardige bedrijfskleding die je bedrijf een betere uitstraling geeft. Bij Greensport kun je terecht voor werkkleding, horecakleding, promotionele kleding, representatieve kleding en duurzame bedrijfskleding.

Onze kennis en ervaring delen we graag in verschillende branches. Bedrijfskleding voor schilders, installateurs of horeca nodig? We nodigen u graag uit in onze showroom in Tijnje, het centrum van Friesland. Ook komen wij graag op locatie voor persoonlijk advies over ons assortiment en onze bijkomende diensten.

Werkkleding

Werkkleding is een belangrijke onderdeel voor alle medewerkers binnen jouw organisatie. De veiligheid staat in eerste instantie centraal.

Horecakleding

Modern, classy, trendy of stoer? Met ons brede assortiment en de juiste merken creëren wij altijd de juiste look die past bij je huisstijl.

Representatief

Enkele seconden heb je nodig om een goede eerste indruk te maken. Dit geldt in meerdere branches. De juiste uitstraling is dan onmisbaar.

Promotioneel

Een klassieke polo, softshelljas, bodywarmer of een muts? Van slim fit tot regular fit, met of zonder stretch. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze Diensten

Onze Merken