Ga naar de inhoud
Greensport Beeldmerk_01

SPORTKLEDING

Sportkleding

Greensport is totaalleverancier voor alle denkbare sportverenigingen. Voetbal, basketbal, volleybal, handbal of korfbal? Wij beschikken over een ruim aanbod waardoor elk team of vereniging op de juiste manier bediend kan worden.

Door onze jarenlange ervaring in de sportwereld weten wij als geen ander hoe belangrijk een kledingleverancier voor de vereniging is. Als totaalleverancier beschikken wij over de kennis, het aanbod en de kwaliteit om een vereniging te ontzorgen op het gebied van wedstrijdkleding, trainingskleding en alle toebehoren.

De uitstraling en kwaliteit is erg belangrijk voor een sportvereniging. Een uniek wedstrijdshirt voor alle leden creëert saamhorigheid binnen de vereniging wat ten goede komt voor plezier en prestatie van de elftallen. Daarom werken wij samen met fantastische merken waarbij kwaliteit en creativiteit van de kleding voorop staat.

Wij zijn graag betrokken bij de vereniging. Dit betekend een nauwe samenwerking en transparante afspraken. Ten alle tijden zijn wij aanspreekbaar en bereikbaar voor de club of vereniging. De jarenlange kennis die wij hebben opgebouwd houden wij niet voor ons zelf. Wij denken graag mee met de keuze voor wedstrijdkleding en eventuele presentatiekleding voor de gehele club of vereniging. Met een clubgerichte aanpak op maat zorg je voor uniformiteit binnen de vereniging.

Eigen clubshop

In overleg met de vereniging bieden wij kosteloos een clubshop aan voor de gehele vereniging. Volledig aangepast op jouw wensen.

Custom made

De kraag van het shirt die verwijst naar de beginjaren van jouw vereniging. Of de slogan die al jaren bekend is binnen de club.

Sponsorcontract

Voor elke vereniging bieden wij zeer royale sponsorcontracten aan. Deze zijn afgestemd op de overeenkomst tussen Greensport en de vereniging.

Duurzaamheid

Een onderwerp wat steeds belangrijker wordt in onze maatschappij, zo ook bij de sportvereniging.

Onze Diensten

Jakosportkleding.nl

Bij Jakosportkleding kan je terecht voor al jouw JAKO kleding. Wij bieden je het complete assortiment aan. Sinds jaren zijn wij gespeciliseerd in de verkoop van Jako artikelen, zowel particulier als zakelijk.

Voor sportkleding geldt niet alleen dat het lekker moet zitten, maar ook dat het exact bij je als sporter moet passen. Dat betekent dat kwaliteit en materiaal goed gecombineerd moeten worden met jouw eisen. Als partner van Jako, begrijpen wij dat als geen ander.

Onze Merken